21. okt, 2015

konditori

Jeg riser til København i morgen for å besøke en del konditorier, hvorfor ??? Det er fordi jeg vil ha litt inspirasjon på kake fronten finne nye oppskrifter og nye trender. 

skal besøke 

Conditoriet La Glace

Dette stedet er en god, gammel traver i konditorverdenen! Helt siden åpningen i 1870 har Conditoriet La Glace levert majestetiske kaker og bakverk. Søtsakene er basert på klassiske oppskrifter, og lagd for å gi utsøkte smaksopplevelser. Her finner du et bredt utvalgt av profesjonelt sammensatte godsaker, bakt med kjærlighet. Gå ikke glipp av dette stedet dersom du elsker mat med en historie. Konditoriet har samme beloggenhet nå som ved åpningen for 144 år siden.

Denne må jeg innom 

 Strangas Dessert Boutique

Den Michelin-belønnede konditoren Nikolaous Stranga ønsket å løfte bakekunsten til et nytt nivå. Han åpnet Strangas Dessert Boutique som serverer ren nytelse, utelukkende av organiske råvarer. Selv om sukker og fløte kanskje ikke er blant det sunneste du kan spise, vil nok Nikolaous likevel påstå at det er bra for deg. Han legger stor innsats i å servere bakverk som ser ut som både smaker himmelsk og ser ut som små kunststykker. Her finner du enestående kaker for enhver anledning.

 

Har du et sted jeg burde besøke???